Бившият нападател на Септември (София) Костадин Аджов ще играе в Оборище (Панагюрище), въпреки че наскоро беше представен в Ловеч като ново попълнение на Литекс. 26-годишният голмайстор е готов да дебютира за тима на Георги Чиликов още в първата среща от новия сезон. Утре от 18:30 часа на стадион "Орчо войвода" гостува Монтана на старта във Втора лига. 

Чиликов сподели, че Оборище не е напълно готов, предвид бързо направената селекция. Освен Аджов, бяха привлечени още редица попълнения, сред които Димитър Руйчев, Цветомир Цонков, Ерай Карадайъ, бразилецът Фернандо и французинът Кантен.  

"Да, Аджов ще играе при нас. Разполагам с група от 18 човека. Трудно окомплектовах отбора. Доволен съм от проведената подготовка, въпреки че щеше да е по-добре да изиграем още няколко контролни срещи. Може би ще организираме проверка през следващата седмица, за да трупат момчетата игрова практика. Свършихме доста работа с целия екип. Надявам се с всеки мач да се подобряваме", коментира Чиликов пред БЛИЦ СПОРТ.

В петте си контроли Оборище записа три победи - над Царско село, Миньор (Перник) и юношите на Левски до 19 години, както и две загуби - от Локомотив (Пловдив) и Марица. 

"Монтана е сериозен отбор, предстои труден мач. Надявам се всички да се раздадат утре", добави Чиликов. 

Пълната програма на Втора лига