ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Човек на ЦСКА в момента е в Бразилия и наблюдава играч, набелязан за зимната селекция, научи ексклузивно БЛИЦ. Това е Стойчо Стоилов, който от една седмица се намира в град, разположен в Северна Бразилия. Движещият в сянка селекцията на "червените" гледа офанзивен футболист. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Както БЛИЦ писа преди около двайсетина дни, в Борисовата градина очакват ново попълнение в началото на февруари, т.е. - съвсем скоро. Говори се, че става въпрос за централен защитник, носил екипа на скандинавски тим, за което вече неведнъж информирахме.  

Отделно обаче Стоилов е в Бразилия, изпратен от Гриша Ганчев. Дали той ще може да договори въпросния играч сега или за лятото - ще се разбере съвсем скоро.

Припомняме, че пазарът у нас беше отворен вчера и ще затвори чак в края на месеца - на 28 февруари. Тъй като гледаният от Стоилов играч е с договор, ЦСКА ще се опита да го купи или вземе под наем в следващите двайсетина дни. Но ако удари на камък - ще отложи сделката за юли.

"Футболистът първо е наблюдаван чрез записи. След това човек на Стоилов, живеещ в Бразилия, го е гледал в няколко мача. Сега и Стойчо е там. Играчът е одобрен и ще се направи опит да бъде привлечен. Ганчев постоянно се чува със Стоилов и участва дистанционно във всичко", издадоха източници на БЛИЦ. 

В Борисовата градина твърдят, че офанзивният футболист е от много добра за родните стандарти класа.