Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Марто Бойчев, един от най-талантливите български футболисти, може да заиграе в отбор от Ла Лига, научи БЛИЦ. В момента босовете на настоящия му клуб ЦСКА 1948 водят интензивни преговори с ръководството на испански отбор, който ще участва в евротурнирите.

Ако преговорите приключат успешно, Марто ще стане първият българин от 17 години, преминал от родния елит в испански тим. Последният случай бе с Петър Занев – от Литекс в Селта.

Така вече трима водещи футболисти на  ЦСКА 1948 отиват в големи отбори в чужбина след Росен Божинов и Педриньо.  В същото време Иван Турицов не е желан никъде в Европа и преподписа с ЦСКА. Десният бек, който превърна Уелтън във футболист, се предложи на доста отбори зад граница, но все удряше на камък. Сега къде на майтап, къде сериозно фенове из социалните мрежи бъзикат бившето крило на Левски, че трябва да изпрати на Турицов я кимоно, я ветрило, затова, че спомогна за трансфера му в Япония.

ЦСКА 1948 продължава лагера си в Словения при супер условия и ще играе с класни съперници -  Марибор, Ференцварош и Динамо Загреб и кошмара на Левски Олимпия Любляна.

Първият спаринг е с Марибор утре.