Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Tрети българин е на път да заиграе в Касъмпаша, разбра БЛИЦ. Новакът в турската Суперлига е в напреднали преговори с Дормушали Саидходжа.

26-годишният нападател за последно игра в АЕП (Пафос), където с головете си помогна за класирането на тима в елита на Кипър. Сега обаче Муши решил да смени обстановката и да заиграе в турското първенство.

В Пафос са предложили нов договор на Муши, със завишени финансови параметри, но той е отказал. Бившият ни младежки национал е загърбил и оферти на Анортозис и Еносис (Паралимни), за да заиграе в Касъмпаша. От турския клуб отдавна следели ситуацията с нападателя и след края на сезона влезли в контакт с него. Двете страни се разбрали на 2-годишен договор, който се очаква Муши да подпише до дни. Играчът в момента кара ваканцията си у нас, но е готов да отпътува за Истанбул. В Касъмпаша Саидходжа ще стане съотборник с бившите футболисти на "Левски" Николай Димитров-Хичо и Георги Сърмов.

БЛИЦ припомня, че Муши е шампион на България с Литекс за 2010 година, а в кариерата си е играл още за родния си "Ботев" (Пловдив), датския Рандерс, ЦСКА и Локомотив (София)./БЛИЦ