ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА води заключителни преговори с южноамерикански  нападател, които трябва да  приключат до дни, научи ексклузивно БЛИЦ. Играчът е чакан в София за медицински прегледи, ако се стигне преди това до стискане на ръцете. След това той ще започне лятна подготовка с „червените“.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Както вече се писа, те ще минат медицински прегледи на 21 и 22 юни, а на 23 юни ще направят първа тренировка. Три дни след това ЦСКА трябва да потегли на лагер на познато място – в Австрия.

БЛИЦ припомня, че ЦСКА е на крачка да продаде централния си нападател Дюкенс Назон в Китай.

Въпросният южноамериканец е гласен за  заместник както на хаитянския национал, така и на  Маурисио Гарсес, който почти сигурно също ще напусне ЦСКА. Последният е преотстъпен от третодивизионния бразилски Бруске, а в договора му има клауза за откупуване от 650 000 долара, която важи до 15 юни. „Червените“ обаче най-вероятно няма да платят сумата.

Гарсес пристигна в ЦСКА в началото на 2022 година, а през този сезон записа общо 40 участия във всички турнири, в които се отчете с 12 гола - 10 в първенството и по един за Купата на България и в Лигата на конференциите.