ЦСКА е на път да продаде един от най-добрите си футболисти. Става въпрос за Марсиньо, който до дни се очаква да подпише с азербайджанския отбор Хазар Ленкоран. Двата клуба са на финалната права на преговорите, а бразилецът вече е уточнил личните си условия. Новината съобщи пред БЛИЦ наш спортен деятел, който от известно време работи в Азербайджан.

"Преговорите са в напреднала фаза. Мисля, че е въпрос на дни Марсиньо да подпише официално, след като и той, и двата клуба са се разбрали", заяви нашият източник.

Хазар се намира на осмо място в класирането на азербайджанския елит.

Не е изключено в рамките на следващата една седмица ЦСКА да продаде още двама от основните си футболисти. Това е Джаксън Менди. Към него има повече от сериозен интерес от три клуба - руски, полски и украински. Пред трансфер в чужбина е и вратарят Томаш Черни, който е желан от кипърски тим.

Така ЦСКА върви по стъпките на вечния си съперник "Левски", който също започна да продава футболистите. На "Армията" са сигурни, че предстоящите трансфери са за доброто на клуба, тъй като ще го стабилизират финансово. Никой обаче на този етап не иска да коментира на какви цени ще бъдат осъществени сделките.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА