БЛИЦ СПОРТ научи, че е уговорено и предстои да бъде финализирано споразумение между Виваком и Националния клуб на привържениците на футболен клуб „Левски“. Според вече уточнените условия по договора, сините фенове ще получат редица предимства, включително безплатни минути за разговори в групата на фенклуба, както и 10 000 специално изработени Vivaclub карти, позволяващи им преференциални условия при ползването на услугите на Виваком – мобилни, интернет, телевизия и фиксирани телефони.

Привържениците на „Левски“ ще имат и възможност да пазаруват с големи отстъпки от всички търговски партньори на Виваком – магазини, туристически агенции, хотели, транспортни фирми, автомобилни търговци и други. Така добрите европейски практики за осигуряване на финансови ползи за феновете на футболния клуб от неговите спонсори, ще намерят място и всред синята агитка.

Отделно от това, е предвидено мобилният оператор да задели бюджет от 120 000 лева годишно, които ще бъдат използвани за финансиране на спортни прояви и официални събития, организирани от Националния клуб на привържениците на „Левски“.

С това изгодно партньорство между Виваком и феновете, ще се затвърди и повече от успешното сътрудничество между мобилния оператор и футболния клуб „Левски“. Припомняме, че освен официален спонсор на отбора, предстои Виваком да стане и акционер във футболния клуб, като запише акции от увеличението на капитала.