Миньор завърши 0:0 с румънския Дачия в контрола, играна в турския курорт Алания. Българският тим стоеше по-добре на терена, но не успя да отбележи гол. В първите минути Укечукво центрира отдясно към Бенрандам, който стреля силно, но вратарят на съперника спаси. В средата на полувремето Ариби имаше добър шанс да се разпише, но го пропиля.
 
3-4 минути преди почивката Йонеску от румънския състав удари без топка Ивайло Цветков, след което на терена се заформи меле. Играчите започнаха да се блъскат, ритат и псуват. Наложи се футболистите да бъдат разтървани от треньорските щабове, тъй като главният съдия не успя да овладее ситуацията. В крайна сметка огънят бе загасен и срещата се доигра.
 
През второто полувреме възпитаниците на Стойчо Стоев отново бяха по-активни, но гол така и не падна. Най-чистото положение беше в 70-ата минута, когато след заучено положение на свободен удар Иван Михов се озова сам срещу вратаря на границата на малкото наказателно поле. Той обаче не можа да преодолее стража на румънците. В последните минути Крум Бибишков изпусна още една възможност за българите.

СЪСТАВЪТ НА МИНЬОР: Чворович, Марков, Михов, Христозов, Бомела, Цветков, Илиев, Укечукво, Ариби, Бенрамдан, В.Иванов (Банков, Стойчев, Хаджиев, Тодоров, В. Василев, М. Василев, Йорданов, Павлов, Бибикав, Траянов, Том)