Холандският ПСВ Айндховен е натиснал Българския футболен съюз Станислав Манолев да не играе срещу Грузия и Кипър, пише "Топспорт. Десният бек и вчера тренира на облекчен режим заради проблем с адукторите. Най-вероятно 23-годишният благоевградчанин няма да се качи на самолета за Острова на Афродита.

Както е известно, в Ларнака в събота играем предпоследната си световна квалификация от Група 8. Последната е в сряда на стадион"Васил Левски" срещу Грузия. И двете срещи са протоколни, стига да не стане чудо и Ейре да вземе само една точка от Италия и Черна гора у дома, а ние да грабнем 6. Този вариант обаче е в сферата на фантазиите.

Именно заради липсата на реални шансове на селекцията на Станимир Стоилов за класиране на световното в ЮАР догодина от ПСВ настояват да не се рискува с Манолев. Така пред Мъри ще се появи още една дилема - за десния бек. Там може да играе дебютантът Костадин Стоянов, който е налаган от Любослав Пенев в ЦСКА като ляв краен бранител. Веселин Минев също заема последната позиция в Левски. Естествено, пожарен вариант винаги съществува в лицето на универсалния боец Станислав Ангелов. Пелето неведнъж е доказвал, че може да "запълва дупки всякакви"./БЛИЦ