Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов иска да напусне настоящия си клуб Шахтьор (Солигорск), разбра БЛИЦ СПОРТ. Стражът има да получава пари, а освен това не играе редовно. За целта той прави опити да разтрогне договора си по взаимно съгласие и да се завърне в България.

Даже и това да не се случи, Караджата ще се опита да облече екипа на някой аматьорски клуб, тъй като няма право да играе при професионалисти, ако не е прекратил контракта си с беларусите.

Според наши източници той е бил търсен от третодивизионния Арда (Кърджали).

Ако обаче разтрогне, Иван Караджов ще премине в тим родната Първа лига. Говори се за Верея, откъдето беше продаден именно в Беларус.
 
Според непотвърдена информация вратарят бил бесен на настоящите си босове и имал готовност да заведе дело, ако не си получи забавените пари и не разтрогне контракта си.  

БЛИЦ потърси Караджов за коментар.  Предлагаме ви неговите думи без редакторска намеса.

„Чакай бе, ти май знаеш повече от мен, а?! Ами при мен всичко е наред. Окей съм. Това са измислици. Никой не ми дължи пари. Получавам си ги редовно, чувствам се отлично в отбора. Даже днес ще играем контрола, а след десетина дни отиваме на лагер”, отсече Иван.

Дали Караджата говори истината? Или просто не иска да вдига шум, преди да е приключил с беларусите.