Билетите за финала за Купата на България по футбол между Славия и Левски вече са в продажба. Срещата е на 9 май на стадион "Васил Левски", а "белите" са символичен домакин.

Пропуските вече са системата на Ивентим и се харчат като топъл хляб. Само за минути от пускането им са разграбени над 500 билета.

Цените са по 10 лв. за „Б“ и „Г“, 15 лв за „В“ и 20 лв за сектор „А“. Отпечатани са 30 000 билета, а след допълнително обсъждане ще се прецени дали има и семейни билети.

"От понеделник решихме да отворим два пункта за продажба на място на касите на ул. „Гурко“ на стадион „Васил Левски“ от 10 до 19 часа и на „Георги Аспарухов“ също от 10 до 19 часа ще се продават билети. Сега също всеки може да го направи чрез системата. Мачът е Славия – Левски. По жребия символичен домакин е отборът на Славия, който ще бъде настанен в сектор „А“ - блокове 9,10, 11 и блокове 45 и 44 в сектор „Г“. Надявам се и там да се увеличи интереса. Привържениците на Левски ще бъдат в блокове 8, 14, 15 и 16 на сектор „А“, както и в секторите „Б“ и „В“. Само аз еднолично имам няколко хиляди заявки. Ще обсъдя още веднъж с ръководството на Левски. Ако потвърдим интереса, ще направим семеен билет. Блок 12 ще остане буфер в сектор „А“. Надявам се, че привържениците на двата отбора няма да отидат да създават напрежение, а ще подкрепят своя отбор“, заяви пред "Дарик" изпълнителният директор на "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов.