Започна предварителната продажба на билети за мача между Дунав и Черно море. Двата отбора излизат един срещу друг в среща от петия кръг на Първа лига на 27 август, събота, от 17: 00 часа на "Лудогорец Арена".

Припомняме, че поради изискванията на БФС за наличие на изкуствено осветление на съоръженията, на които се провеждат мачовете от елита, "драконите" домакинстват в Разград.

Дунав и Черно море заемат първите две места във временното класиране, като и двата тима са с по 10 точки, след като записаха по 3 победи и 1 равенство.

Билетите ще са с цени от по 5 лв. за централната трибуна и сектор "А" и по 10 лв. за сектор "В", както и за този за гостуващите фенове. Те са вече достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/.

В същото време ръководството на русенци реши да направи жест към футболистите, които на практика са сътворили историята на клуба. С решение на УС на "драконите" 23 представители на някои от най-силните поколения футболисти, оставили сериозна следа в родния футбол с небесно синята фланелка, ще получат специален подарък. За всеки от тях има сезонна карта, която ще дава право на посещения на всички домакински срещи на "Дунав", които засега са на "Лудогорец Арена" в Разград, но след завършването на необходимите ремонтни дейности и на Градския стадион в Русе.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига