Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на Дунавц с ЦСКА. Двата отбора излизат един срещу друг в среща от шестия кръг на Първа лига на 11 септември, неделя, от 21:15 ч. на „Лудогорец Арена“.

Припомняме, че поради изискванията на БФС за наличие на изкуствено осветление на съоръженията, на които се провеждат мачовете от елита, „драконите“ домакинстват в Разград. До момента те са първи във временното класиране с 13 точки, а „армейците“ - трети с 10.

Билетите ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“ и трибуна „Моци“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за сектор „В“ със същите цени. За сектора за гости ще са също по 8 лв. Пропуските за централната трибуна ще са по 12 лв. Те са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч. и в събота от 10 до 14 ч.

Ръководството на Дунав препоръчва на своите фенове да побързат със снабдяването с пропуски, ако искат да си гарантират по-рано необходимите места и да избегнат опашките в последния момент на касите на стадиона в Разград, като уточнява, че заради предохранителни мерки, всеки желаещ ще може да закупи по не повече от 5 билета наведнъж. 

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига