Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Шефът на S.V. - RSA Валентин Михов опроверга Венци Стефанов, според когото имало оферта за телевизионните права за 4,5 млн. лева, която клубовете приели.

"На този етап няма никакви новости. Венци Стефанов си говори от свое име. Не знам какви милиони и 4,5 милиона. Аз говоря български и мисля, че никога не съм казвал такива неща. Казах на пресконференция, че ще направя всичко възможно да се осигурят, което е реално, между 3 и 4 милиона, имайки предвид, че с всеки кръг намаляват възможностите на телевизиите да имат някаква възвръщаемост.

Имах срещи с някои от моите партньори. Засега няма никакво развитие. На базата на сметки досега никой не е спечелил от българския футбол. Говоря за телевизии, за всички, които се занимават с права. И затова ви казвам - вчера имах срещи, днес ще имам още една. На този етап няма нищо, което да си кажем официално", цитиран е Михов от вестник "Меридиан Мач".

"Съгласно моя договор с футболния съюз, трябваше да ми се дадат офертите. Примерно ако са предложени 2 милиона, 2 милиона и половина, аз трябва да дам същата оферта или със 100-200 хиляди отгоре, за да имам право на последен отказ. Написах им писмо, в което цитирам, че ние правим всичко възможно като фирма да защитим стойностите на предшестващия договор.

В смисъл, всичко това, което клубовете имат да получават, което зависи от моята фирма, лично от мен, съм го направил. Моето мнение е, че няма да бъдат излъгани за старата година", уточни още Михов.