Интересен казус възникна преди мача на Локомотив (Пловдив) с "Левски", който е в четвъртък от 18:00 часа на "Лаута". Оказа се, че врагът на "смърфовете" - "Ботев" (Пд), е на път да им направи услуга. "Жълто-черните" се жалват от Владимир Гаджев и националът може да понесе ново наказание от БФС. И то точно за мача на "сините" с Локо (Пд).

Колегите от PlovdivDerby показаха снимка, от която става ясно, че Гаджев показва среден пръст на агитката на "канарчетата". Изцепката му е при гола на Димитър Макриев, с който "Левски" поведе с 2:0 в събота на "Герена". Тогава Гаджев асистира на нападателя, а след попадението националът се обръща към бултрасите и показва неприлични жестове. Те обаче не остават незабелязани от фотографите на стадиона.

Заради действието си Гаджев може да понесе ново наказание. Халфът тъкмо се завърна след изтърпяната санкция от 3 мача заради сбиването си с Омар Косоко.

Очаква се утре да има развитие по любопитния казус. Дисциплинарната комисия ще има заседание и трябва да обсъди дали да накаже Гаджев по видеозапис и каква точно да бъде санкцията.

0.000000000_gadjev.jpg