"Ботев" (Пловдив) опря до УЕФА, където пусна сигнал за изчезнал футболист, претендирайки за наказанието му. "Канарчетата" са бесни на звездата си Феребори Доре, който не могат да открият от известно време. За момента не е ясно къде е конгоанецът, тъй като още не се е върнал от лагера на националния отбор на родината си. Доре не се явява на тренировки в "Ботев" и от клуба сигнализираха УЕФА с писмо за изчезването му. Доре не отговарял на телефонните обаждания, като самият Велислав Вуцов не престава да го търси, но без резултат.

В "Ботев" са ядосани, тъй като вече са приели офертата на румънския Клуж, който е готов да брои около 300 000 евро за снажния нападател. В северната ни съседка очакват Доре за прегледи и подпис, но от него няма и следа. При това положение "канарчетата" могат да се разминат със сумата, която е жизненоважна за клуба в този труден момент.

Вуцов изрази притеснението си, че мениджъри мътят главата на Доре и се опитват да му издействат статут на свободен агент. Голмайсторът обаче има действащ договор с "Ботев" (Пловдив) и всички дължими суми за момента са му изплатени. "Жълто-черните" гледат да са изрядни специално за него и Юнес Хамза, тъй като това са двамата футболисти, от които в клубната каса се очаква да постъпят добри суми.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

http://botevplovdiv.bg/i/art/2580/3681.jpg