"Ботев" (Пловдив) на този етап не възнамерява да се разделя с най-големия си талант, който преди минути удължи договора си с клуба за 3 години. Звездата на "канарчетата" Тодор Неделев остава на стадион "Христо Ботев", въпреки че ЦСКА проявява сериозен интерес към него, за което БЛИЦ вече ви информира.

"Неделев удължи договора си с "Ботев" (Пловдив) с 3 години. По този начин футболист №1 на "канарчетата" за есенния полусезон в "А" група осигури оставането си в тима до края на 2015-а. Освен удължаване на контракта, 19-годишният младежки национал ще се радва и на по-добри финансови условия", информираха от "Ботев" (Пд).

Неделев спечели категорично класацията за "Футболист №1 за полусезона" с 53% от гласовете на читателите на официалния сайт на клуба. Младежкият национал отбеляза 5 гола в дебютния си сезон в "А" група, като направи и 7 асистенции - по този показател Неделев е лидер в елита. Юношата на клуба облече жълто-черната фланелка на мъжкия състав преди година и половина в първите мачове на тима в Източната "Б" група.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ