В "Ботев" (Пловдив) работят все по-усилено по зимната селекция. Новият наставник Станимир Стоилов е набелязал доста футболисти, а до момента единственото сигурно ново попълнение е Веселин Минев. Със сигурност обаче "канарчетата" ще се подсилят с още играчи, а поредният, който е желан е Владислав Стоянов.

"Жълто-черните" са влезли в преговори с вратаря, но той трябва да уточни детайли със сегашния си клуб Шериф (Тираспол). Има вероятност националът още през зимата да се присъедини към "Ботев", но ако това не се случи, трансферът може да се осъществи и през лятото, пише "Меридиан Мач".

В същото време ръководството на "канарчетата" предложи нов договор на Йордан Христов. В "Ботев" са останали доволни от футболиста, като след празниците играчът ще парафира нов контракт с тима. Христов ще получи значително по-добри финансови условия.

БЛИЦ постоянно ви информира за играчите, от които Станимир Стоилов се интересува. Снощи ви съобщихме, че за привличане от Лудогорец набелязани са не само Шоко и Михаил Александров, а и Жуниор Кишада. Мъри иска да направи отбори, който да покаже различно лице срещу грандовете през пролетния полусезон.

"Канарчетата" зимуват на 5-ото място в "А" група с актив от 28 точки, на 1 зад Литекс и ЦСКА и на 10 от лидера Лудогорец.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ