2000 билета за мача тази неделя от първия пролетен кръг в Югоизточната "В" група Асеновец – "Ботев" ще бъдат пуснати в продажба в петък.

Ръководствата на двата клуба се договориха тази бройка да бъде разпределена на касите на стадион "Христо Ботев" два дни преди мача. Цената на билета е 3 лева.

Целта е желаещите да подкрепят "канарчетата" на живо да се снабдят с пропуск за срещата по-рано и по този начин да се избегне стълпотворение пред стадион "Шипка" в Асеновград в часовете преди двубоя.

В случай, че тези 2000 билета бъдат разпродадени, феновете ще могат да си купят такива и от касите на "Шипка" в деня на мача - неделя. За привържениците на "Ботев" ще има отделен вход за влизане в стадиона.

50 полицаи от Пловдив са ангажирани с охраната на мача в самото съоръжение. В Асеновград, както и по пътя между двата града, ще има разположени патрули, които ще следят за спазването на реда.

Ръководството на "Ботев" призовава "жълто-черните" привърженици да продължат да бъдат 12-ия играч на отбора, като същевременно спазват законите и не създават проблеми на полицията. /БЛИЦ