Феновете на "Ботев" (Пловдив) в Асеновград вдигнаха банкет, който изпревари светлите християнски празници Никулден и Коледа. Повече от 30 човека до ранни зори прогласяха името на любимия си отбор и пееха любимите си песни, унищожавайки огромно количество мръвки, огнена вода, червено винце и пенлива бира. Ресторант "Снежанка" се жертва да домакинства на празника, който оглуши половината град, пише bultras.com.

За радост на поколения асеновградски канари, на празненството присъстваха легендите Петьо Зехтински, Наско Пашев и Марин Бакалов, като последният заедно с Радослав Кошински са част от Управителния съвет на "Ботев". По-възрастните фенове със сълзи на очите си припомниха славните мачове, които са изживяли на живо, а по-младите със страхопочитание слушаха уникалните истори на Зико и Пашата.

От своя страна, в знак на благодарност за всичко което са направили за "Ботев", Бултрас Асеновград поднесоха уникални подаръци на своите гости, с пожелание "елексира на боговете" да се отвори в същата компания на 100-годишнината на клуба.

Празненството приключи, както си му е реда - по светло, като всички които присъстваха, дълго време ще си спомнят за приятните емоции с верните приятели. /БЛИЦ

3_6.jpg

3_7.jpg

4_2.jpg

5_2.jpg