Собственикът на "Ботев" (Пловдив) Цветан Василев заяви, че тимът все още не е това, което той иска да вижда, но въпреки това призова феновете за търпение. Както е известно, "канарчетата" ще зимуват на седма позиция в "А" група. Снощи банкерът уважи коледното тържество на "жълто-черните" в "Тримонциум", за което БЛИЦ съобщи.

„Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето и успехите на "Ботев", аз взех това решение само и единствено основаващо се на безрезервната любов, която видях у феновете на този велик клуб. И сега мога да кажа, че не съжалявам за нищо, което съм направил досега, независимо че все още и аз не виждам това, което искам да видя.

Вярвам, че ние с търпение, с упоритост и най-вече с последователност ще постигнем това, към което се стремим. Ние не искаме отбор, който да е еднодневка, а тим, който да наследи великите традиции в този град и клуб. И оттук нататък наистина да се говори за явлението "Ботев" (Пловдив). Вярвам, че ще го постигнем и че това ще се случи в най-скоро време.

Трябва да бъдем търпеливи и толерантни. Нека си помагаме взаимно там, където грешим, за да се поправяме. Аз също смятам, че не съм безгрешен. Обещавам ви, че "Ботев", в най-кратко време, ще стане наистина най-добрият отбор в България и не само", обърна се към феновете и своите подчинени босът на "жълто-черния" клуб.