Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков заяви, че ще иска от момчетата си при всички положения да вземат поне точка от двубоя с "Левски", но няма желание да спира "сините" за шампионската титла. Мачът от 27-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев".

„Готвим се за домакинството на "Левски" в петък. Искам да призова всеки, който желае, да дойде и да помогне на стадиона. Ние ще търсим положителен изход – точки или точка. Не искам да съм криворазбран. Не искаме "Левски" да не е шампион, ние искаме "Ботев" (Враца) да остане в "А" група. Този двубой е с две лица – може да даде огромно самочувствие на отбора, и оттам-нататък да стане по-лесно спасението. Надявам се контузиите да са максимално малко, надявам се да нямаме такива, за да разчитаме на всички", заяви Здравков, който е прекарал много години на "Герена".

"Сашо Якимов и Илия Илиев имат проблеми. Надявам се да се вземат мерки, да не е тежко състоянието им. Проблемът остава с Руслан Куанг и Петър Альошев. При Куанг няма скъсване, само е усукано коляното, но лекарите ще кажат днес какво е положението. Ще се вземат мерки, ако се преодолее болката, той да вземе участие в мача. Альошев се лекува няколко дни, и ще видим дали може да играе", коментира още Сухия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ