21 футболисти на "Ботев" (Враца) заминаха днес на подготвителен лагер в Брестник. В клубния автобус се качиха и дошлите от "Левски" Пламен Илиев и Георги Пейчев, за които БЛИЦ по-рано ви съобщи.

Треньорът Ясен Петров е взел на проби Живко Господинов от Сливен, играл за последно в Септември. От местните юноши за втория етап на подготовката замина само Любослав Петров.

В групата за лагера са включени още вратарите: Христо Митов, Веселин Цветковски и Ивайло Яначков. Бранителите – Дарко Савич, Даниел Божков, Петър Альошев, Камен Каменов и Тихомир Найденов. Полузащитниците - Николай Николов, Светослав Валериев, Васил Велев, Илия Илиев и Любослав Петров, както и нападателите - Румен Рангелов, Жак Коен, Александър Киров, Георги Какалов и Юлиян Ненов.

"Очаква се утре към тима да се присъединят още двама футболисти", уточни спортният директор на врачани Валентин Станчев.

"Селекцията на нашия тим е ориентирана към футболисти, които могат, искат, вярват и дават всичко от себе си да се развиват и отборът да побеждава във всечи един мач", допълни Станчев.

Първата контролна на изпадналия от "А" група "Ботев" (Враца) е предвидена да се играе на 5 юли - срещу Спартак (Пловдив).