Полузащитникът на “Ботев” (Враца) Илия Илиев остана доволен от победата над Етър с 2:1, която остави тима в борбата за оцеляване в елита. Срещата се игра на стадион "Христо Ботев" и бе от програмата на 25-ия кръг на родната "А" група.

"Заслужено победихме Етър, особено първото полувреме имахме 4-5 чисти положения, които не вкарахме и накрая можехме да направим беля", каза ветеранът след края на срещата.

"Етър футбол не играеха момчетата, повече изсипваха топката към централния нападател и така се получава разбърквания в нашето наказателно поле", каза още Илиев.

"Дай Боже да имаме малко повече късмет в другите мачове, защото борбата е жестока. Шансове за спасение има, ще се борим до последния мач. Надявам се да има феърплей до края. Ние играем сами и се надяваме с помощта на нашата публиката да си вземем мачовете. Обичам Славия, но дано да вземем нещо от този мач", допълни той.

"Има си напрежение в отбора, всяка точка ни е важна. Има млади футболисти, които за пръв път играят в "А" група и затова изпускаме някои фрапантни положения", завърши Илия Илиев.