На "Ботев" (Враца) предстои второ поредно гостуване в първенството на „Б” група. След успеха в Свищов, врачани ще ритат на „Свети Петър” с Банско.

„Подхождаме сериозно към мача. Съперникът ни е един от най-качествените отбори във втора дивизия”, коментира пред "Конкурент" наставникът Бойко Величков.

„Зная, че в Банско с идването на новите треньори се работи много професионално. Именно за това ще подходим отговорно, като към доста труден двубой. Надявам се да продължим успешната серия, защото за нас всеки мач е важен”, категоричен бе Величков.

Той съобщи, че със сигурност срещата ще пропусне халфът Даниел Васев, който се възстановява от тежко заболяване. Жак Коен е с разтежение. След изтърпяно наказание в състава се завръщат Йордан Апостолов и Дарко Савич. Наравно със своите съотборници вече тренират вратарят Веселин Цветковски и халфът Цветомир Валериев, за когото ще се решава в последния момент дали ще вземе участие в мача. Врачани пътуват за Банско в петък сутринта, а след пристигането си в курортния град, футболистите ще имат тренировка. Двубоят ще се играе на 3 май (събота) от 18:00 часа.