Двама футболисти от столични школи, които започнаха проби в "Ботев" (Враца), впечатляват с визитките си. 21-годишният халф Владимир Иванов бе привлечен от Стойчо Младенов в мъжкия тим на ЦСКА още през сезон 2011/12. Юношеският национал записа няколко добри изяви за „червените”, но не успя да си издейства оставането в клуба.

Владимир Иванов поигра за кратко и в Академик (София) под наем, а сега ще опита да впечатли наставника на врачани Бойко Величков.

Друг играч с реален шанс да стане част от състава на втородивизионния "Ботев" е Даниел Васев, пише още "Конкурент". Синът на бившия играч на Локо (Сф) Димитър Васев рита за последно в Пирин (Гоце Делчев) през есента, след като предишният наставник на Славия Асен Букарев не му даде шанс за изява. Ненавършилият 20 години полузащитник влиза в полезрението на специалистите още преди няколко сезона.

„Изключително повратлив, техничен, бърз, с нисък център на тежестта... Почти е невъзможно да бъде опазен, а когато нагласи топката за изпълнение на фаул, вратарят се чувства като осъден на смърт”, започва един от анализите в медиите за Васев-младши.