Любимецът на феновете на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев е цел номер 1 за летен трансфер в списъка на Станимир Стоилов. Това признал самият треньор пред репортер на "Пловдив Дерби". Още днес ръководството на "Ботев" започва офанзива по връщането на играча в родния му клуб. Цялото спортно-техническо ръководство ще бъде натоварено със задачата да намерят начин да върнат Тошко в "Ботев".

Откакто привлякоха Неделев от Майнц 05 му дадоха само няколко минути игра. Той постава с двата си мача за "червените", но се очаква от следващия сезон да заиграе по-редовно. Бившият футболист на "Ботев" игра до момента единствено в срещите с Айнтрахт Брауншвайг и Нюрнберг. Той има и три срещи за втория тим на Майнц, който играе в регионалните дивизии.

Утре българският национал се прибира в България. От "Ботев" заявили, че в най-кратки срокове ще влязат в контакт с немците. "Канарчетата" са готови както да откупят обратно таланта си, така и да го вземат под наем за следващия сезон. Самият футболист не спира да се интересува от бившия си клуб. Талантът на няколко пъти изказа и съжалението си, че немците не разчитат на него.