ЦСКА официално се сдоби с още един фенклуб. "Червена чета - Радецки" посрещна в Козлодуй Стойчо Младенов и редица звезди на "червените". Официалното откриване на фенклуба в атомната столица се състоя в зрителната зала на Дом на енергетика, а привържениците на отбора приветстваха със скандирания и много любов гостите от София. Спас Джевизов, Димитър Димитров, Ивайло Котев, Тошко Янчев и търговският директор на клуба бяха приятно изненадани от пълната зала в Козлодуй.

Кметът на общината Румен Маноев приветства публиката и гостите и поднесе плакет на наставника на "червените". Специален подарък – модел на реактор подари Бисер Митов, заместник председател на козлодуйския фен клуб на Стойчо Младенов с думите: „Днес гостите ни посетиха АЕЦ „Козлодуй” и се надявам да са усетили мощта и силата на ядрената енергия. Нашето пожелание от сърце към ЦСКА е отборът винаги да притежава мощ съизмерима с ядрената!”

В залата в Козлодуй звуча химнът на "армейците" и още любими песни. „Благодаря ви много, за нас е чест, че сме тук. ЦСКА нямаше да е това, което е без вас – феновете и ви призовавам именно сега в трудните години на отбора да стоите зад нас и да ни подкрепяте. Ние сме оптимисти и ентусиасти. В момента имаме много добър отбор и вярваме, че ще успеем да се справим именно с ваша помощ, защото има отбори с много пари, но това, което има ЦСКА са феновете”, каза Стойчо Младенов и взриви публиката в Козлодуй.

Малки момчета и момичета бяха дошли на срещата, задаваха въпроси и се възхищаваха на любимците си. В Козлодуй бяха привърженици на "армейците" от Враца, Монтана, Бяла Слатина, Кнежа, Видин. Пред Дом на енергетика беше и фенмагазинът на "армейците", който зарадва привържениците с топки, шалове, тениски и атрибути. Гостите от София останаха достатъчно дълго време и отделиха време на феновете за снимки и автографи. За всички деца в залата имаше подаръци от ЦСКА.

Петдесет и четири души са учредители на клуб „Червена чета – Радецки”, а членовете са вече над сто души. Първата изява ще е посещение на мача с Лудогорец на 22 ноември в София. За всички любители на армейците в Козлодуй фенклубът ще провежда ежеседмични сбирки с гледане на футболните срещи, както и посещение на мачове на "армейците" в страната. Членският внос на месец е 5 лева, а за ученици 3 лева. Встъпителната такса за членуване в клуба е 20 лева.