Сдружението "Червени сърца" проведе отчетно събрание за дейността си през 2014 година.
 
Сред плюсовете в работата е кампанията "Деца на мач", заради която са доведени средно по 25 деца на домакинските срещи на "армейците". Селекцията на три филма от конкурса за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми" и награждаването на авторите им, както и петият Новогодишен бал.
 
Събрани са 8000 лева за ремонт на сектор "В", но сумата не е достатъчна за целите и предстои дарителите да решат съдбата на събраното. То може да бъде върнато или да бъде пренасочено под формата на дарение за други цели на ЦСКА.
 
ПРОГРАМА НА СДРУЖЕНИЕ "ЧЕРВЕНИ СЪРЦА" ЗА ДЕЙНОСТТА МУ ПРЕЗ 2015 Г.
1. Дава се възможност на дарителите по Кампанията "Сектор В" да изберат или да им се върнат парите, или по предложен от Управителния съвет подходящ начин да бъдат използвани за други цели в интерес на ЦСКА. Това се налага поради две причини:
_ първо поради недостатъчните средства набрани за самостоятелни ремонтни дейности 
- второ поради това, че обещаният ремонт на сектор "В" от ръководството на ЦСКА, в който да се вложат и набраните пари, не се състоя и няма заявени конкретни действия в тази посока.
2. Кампанията "Деца на мач" да продължи и през 2015г. Да се направят допълнителни активности за повишаване на атрактивността й.
3. Да се потърси взаимодействие с другите организирани организации на привържениците за повишаване на консолидацията и единодействието им.
4. Да се стартира втори Конкурс за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми".  По този начин той да бъде превърнат в традиционен. Формата на провеждането му се запазва.
5. Да се проведе шестият традиционен Новогодишен бал посветен на ветераните, като той се отвори за съорганизиране и от други приятелски организации.
6. Да се подкрепи и да се вземе активно участие в подкрепа на организираният от ВК ЦСКА благотворителен мач в подкрепа на волейбола в ЦСКА.
7. Управителният съвет да вземе решение за подпомагане на конкретни детски и юношески спортни турнири.
8. Възлага на УС да произведе артикули за привържениците, които да се използват освен за награден фонд за детските турнири, така и за благотворителни продажби за подпомагането на дейности на Сдружението.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015