Привържениците на ЦСКА от фенфракция “Червени сърца“ изпратиха декларация до БЛИЦ по повод случващото се в любимия им клуб. Ултрасите призоваха "Титан"-ите незабавно да се оттеглят.

Цялото изявление:

ЦАРЯТ Е ГОЛ

Когато преди седмица преди мача със световноизвестните ФК МУРА опитахме да дефинираме положението и да успокоим страстите за доброто на отбора и евентуалният му успех, едва ли и в най-лошите си фантазии сме си представяли, че всичко в и около ЦСКА ще ескалира така. Първо дойде мачът, който изкорени и последната останала чест на привържениците от великата ни история. Спортните анализи оставяме на специалистите. За нас остава да регистрираме поредният управленски неуспех. При наличието на подобни резултати ЦСКА отново се е устремил към световен рекорд!!! До края на трансферния период като че ли ще успеем да договорим нови футболисти повече от картотекираните във всеки нормален клуб. Може би затова от БФС решиха да вземат нещата в свои ръце и да забранят този хепиенд. Като за капак управляващите в ЦСКА обявиха, че Сектор "Г" стои зад тях. Тук вече не можем да мълчим. Не можем да мълчим, защото голяма част от тази публика познаваме отлично. Не можем да мълчим и защото част от тази публика заведохме лично за невръстните им ръчички на този стадион. Господин Президент Борисов, през дългите години на Вашето управление сме взимали отношение и показвали проблемите по всички възможни начини. Канили сме ви и да продадете клубът на нов инвеститор. Това, че не сме ви наричали „боклуци“ е просто нивото ни, от което не желаем да паднем, но от днешната ситуация назад връщане няма.

ВЪН ОТ ЦСКА!!!

Не е вярно, че 4 години са малък период за равносметка,а равносметката ни под ваше ръководство е плачевна. Разбит отбор, разбита публика, разбит стадион, тотална липса на резултати и накрая невиждан срам от участието ни в европейските турнири. Като добавим ситуацията в детско-юношеската ни школа и картинката ни става пълна. Желаем ви успех във всеки друг бизнес, но разберете ЦСКА не е само бизнес и затова се оттеглете от управлението. ЦСКА винаги ще намери своят път, защото е люлка на победители, каквито вие не бяхте, а може би не пожелахте да бъдете.

И молим не прекалявайте с управленски решения като за финал, защото помним и други предишни хитреци!

УС на „Червени сърца“