Фенове на ЦСКА нападнаха жестоко халфа Борис Галчев, информира „Меридиан Мач". Причината за гнева им е фактът, че бившият играч на Пирин напусна контузен още първото полувреме мача за титлата срещу Лудогорец, а само няколко дни по-късно демонстрира чудесна форма с екипа на националния отбор срещу Турция.

По принцип Галчев се слави като „сърцето на ЦСКА" и човек, който никога не се крие. Все пак голяма част от неговата кариера е минала по аматьорските дивизии и едва ли няколко по-твърди влизания биха го стреснали. В Разград обаче нисичкият футболист започна двубоя много зле, сбърка няколко подавания, а за капак направи фаула, от който Мирослав Иванов вкара победния гол. Именно заради това феновете на „червените" подозират, че огромното напрежение в мача в Разград е накрало бившия капитан на Пирин да се скрие и да напусне врящия котел.

Много от феновете обаче стоят твърдо зад Галчев и вярват в неговите качества. През изминалия сезон той беше един от най-постоянните футболисти и въпреки че през пролетта игра на нетипичен пост, отново се представи стабилно. При очакваната лятна селекция на „Армията" не е изключено Галчев да седне на резервната скамейка за следващия сезон.