Феновете на "Левски" няма да могат да напълнят стадион "Георги Аспарухов" за домакинството на Спортинг (Лисабон). Последният мач на "сините" от Лига Европа стартира в 20:00 часа.

Интересът към срещата е слаб заради студеното време и снегът, който се сипе над София. Домакините очакват не повече от 10 000 зрители по трибуните за срещата, която е без особено значение. Както е известно, Спортинг си гарантира продължаване на 1/16-финалите, а "сините" са без шанс за излизане от Група "C".

Пред касите на "Герена" и днес няма опашки за билети. Както е известно, пропуските са с цена от 10 лева за Сектор "Б", 14 за "В" и по 18 за "А".

Лошото време и снегът затрудняват максимално хората, ангажирани с организацията на мача. Снощи теренът и седалките на стадион "Георги Аспарухов" бяха почистени идеално, но падналият нов сняг днес отваря още работа на домакините. От сутринта на "Герена" са запретнали ръкави и ринат натрупалия сняг.

По-рано ви информирахме, че съдията от Германия Торстен Кинхьофер нареди на "сините" да сменят белите очертания с червени.

На техническата конференция стана ясно, че гостите от Лисабон ще играят с резервния си бял екип, въпреки желанието им да бъдат в традиционните си цветове - бяло и зелено. /БЛИЦ