Холандският дефанзивен футболист на “Левски” Сержиньо Грийн не попадна в групата на тима за утрешния мач на “сините” с Черноморец. 28-годишният Грийн е с възпалено сухожилие на глезена от двубоя с Локомотив (София).
 
Левият бек Веселин Минев също няма да играе срещу “акулите”. Роденият на 14 октомври 1980 г. национал е с мускулно разтежение. В групата на “Левски” за утрешния мач се завръща вратарят Божидар Митрев, който бе изваден от състава за двубоя с “железничарите”, след като пусна три гола срещу ЦСКА.
 
Дарко Тасевски е възстановен и готов за участие в двубоя. След изтърпяно наказание в състава  се завръща и Христо Йовов. В групата на “Левски” за първи път попадна младокът Цветелин Тонев.
 
“Имаме проблеми в защитата. Сержиньо Грийн и Веселин Минев са с контузии и няма да играят. Черноморец е сериозен съперник.”, заяви треньорът на “Левски” Ясен Петров.

Групата на Левски: Божидар Митрев, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Жанвион Юлу-Матондо, Марко Видович, Александър Александров, Даниел Димов, Гара Дембеле, Христо Йовов, Мариан Огнянов, Даниел Младенов, Дарко Тасевски, Исмаил Иса, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Цветелин Тонев.