Сърбинът Боян Йоргачевич не взе участие в днешната тренировка на "Левски". Стара травма на вратаря се е възобновила и това е причината от щаба на "сините" да му дадат почивка в следващите дни.

Наставникът Стойчо Стоев няма да разчита на Йоргачевич за шампионатния мач с Хасково в петък, когато шанс за изява ще получи Пламен Илиев. Негова резерва по всяка вероятност ще бъде младокът от школата - 18-годишният Николай Кръстев.

Мачът "Левски" - Хасково е в петък от 17:00 часа. В събота "сините" надвиха тима на Емил Велев с 3:0 в първата среща от 1/4-финалите за Купата на България.

Освен Йоргачевич, от тренировката на "сините" днес отсъства и Александър Любенов. Младият вратар ще пази за Септември (Симитли) до края на сезона.

В заниманието "сините" заложиха на комбинация от кондиционни упражнения за възстановяване, а през втората част от сесията футболистите бяха включени в различни занимания с топка. Първо играчите на Стойчо Стоев бяха разделени за игри в квадрат, а след това в упражнения на малки вратички за точност на удара и скорост на паса. Утре тренировката на "Левски" е с начален час 15:00.