ПСФК Черноморец се наложи с 2:0 над "Левски" в мач от Елитната юношеска група до 19 години. Така водените от Николай Кръстев момчета записаха втора поредна победа, след като миналата седмица се наложиха с 2:1 при гостуването на Черно море. Победата за „акулите“ над "Левски" дойде след две попадения на включилия се като резерва Даниел Костов.

През първата част преобладаваха единоборствата на терена, като липсваха добрите голови ситуации. За "акулите" с пропуск се отчете Димитър Иванов. През второто полувреме ситуацията на терена се промени. Гостите от София имаха две отлични възможности за отбелязване на попадение. Стражът на Черноморец Кени Бозуков показа добър рефлекс и запази резултата 0:0. С хубав далечен удар и засечено центриране с крак се отчете централният защитник на Черноморец Никола Авджиев, той успя да затрудни максимално Димитър Шейтанов. В 85-ата минута падна и първото попадение за Черноморец. „Акулите“ получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Зад топката застана влезлият като резерва Даниел Костов, който майсторски реализира за 1:0.

В добавеното време Костов вкара своето второ попадение. Той съумя да отнеме топката след грешно изпълнен тъч на гостите и да нахлуе в наказателното поле, за да отбележи за 2:0. Това бяха нови два гола за талантливия халф на „акулите“. В събота той отново се разписа на два пъти - при победата с 4:1 над "Левски" (Карлово) в Югоизточната "В" група.

След успеха Черноморец остава на предпоследното място с 8 точки, а "Левски" е осми с 22 точки.