Баскетболистите на "Левски" постигнаха пета поредна победа в тазгодишното издание на Балканската лига, надделявайки драматично с 67:66 срещу шампиона от миналия сезон Фени Индустри. За гостите от Македония над всички беше Иван Лилов. Националът ни се отчете с 21 точки и малко не му достигна да разплаче "сините".

С представянето си днес и неубедителната игра левскарите разочароваха не само феновете си, а и треньора си Константин Папазов. Тити през цялото време крещеше на своите, а след края на двубоя бесня в съблекалнята, където рита и блъска вратата и чете сериозно конско на баскетболистите си.

Спецът няма от какво да е доволен, след като възпитаниците му се представиха изключително слабо и само грешките на съперника спасиха "сините" от поражението.

Маркъс Хол беше най-резултатен за "Левски" с 20 точки. Хрисимир Димитров добави 15, а с 11 завърши Арън Харпър.

Срещата в зала "Универсиада" беше крайно интригуваща, като македонците доказаха, че са сериозен отбор и затрудниха максимално "сините". Завършекът на двубоя пък бе драматичен, но в крайна сметка "Левски" се добра до крайния успех. Така Тити Папазов и момчетата му не познават вкуса на поражението от началото на сезона в Балканската лига и с 5 победи до момента оглавяват класирането в Група "B". Фени Индустри е на 3-ото място с 3 успеха и 2 загуби, а вторият Апоел (Тел Авив) има 4 победи и 1 поражение.