"Левски" ще блокира всички зимни продажби. "Сините" не са склонни да се разделят с нито един от настоящите си играчи. Причина за това е силният старт, който дава всички шансове на тима на Илиан Илиев да преследва титлата на България в конкуренцията на Лудогорец. Шефовете искат да запазят пълния състав и дори да надградят с още едно-две нови попълнения, твърди "Меридиан Мач". Най-спрягани за продажба са Владимир Гаджев и Пламен Илиев. И двамата обаче са основни фигури на "сините", откакто на "Герена" дойде Илиан Илиев.

Голяма част от останалите водещи състезатели дойдоха през лятото, а и са чужденци. Така единственият с шанс за трансфер е левият бранител Нуно Пинто. На поста на португалеца има сериозна конкуренция, след като там се изявява още Орлин Старокин, а и французинът Ромен Ели също може да игае на този пост, особено, ако в клуба бъде привлечен нов централен защитник през зимната пауза.

През последните години "Левски" редовно продава най-добрите си играчи през зимата, за да закърпи бюджета. Сега обаче "сините" нямат финансови проблеми и това е една от причините за блокирането на трансферите.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА