“Левски” и неговият собственик Тодор Батков таят надежди, макар и вече минимални, че ще осъществят така бленувания трансфер на Гара Дембеле в чужбина. До затварянето на трансферния прозорец в Западна Европа остават броени часове – мандалото ще хлопне точно в полунощ.
 
До вчера шансовете на Дембеле да премине в Хофенхайм намаляха чувствително. Днес обаче се появи нова светлина в тунела – немският клуб прати под наем за 6 месеца в сръбския Партизан ганайския си нападател Принс Тегое.
 
“Хофенхайм най-вероятно ще привлече нов офанзивен футболист до полунощ, след като се раздели с Тегое. Именно проблемът с ганаеца бавеше купуването на друг нападател. Един от вариантите е французинът Гара Дембеле от софийския “Левски”, пише “4-4-2”.
 
От “Герена” продължават да са категорични, че всичко за трансфер в Западна Европа е приключило.
 
“Ако трябваше да се стигне до трансфер, нещата щяха да са задвижени. Абсурд е да се мисли, че в последните часове ще продадем Дембеле. Нали той не е минал медицински прегледи”, отсякоха от “Левски” пред БЛИЦ.
 
Има обаче много примери, когато дадена сделка е била осъществена в последните часове, а купеният нападател минава през прегледите след края на трансферния период.