"ЛЕВСКИ" - ДУКЛА (Прага, Чехия) 2:2
0:1 Мали (2-дузпа), 0:2 Божич (6), 1:2 Станислав Ангелов (63), 2:2 Базил Де Карвальо (65)

Контролата по минути
1 - svirkata.jpg Начало на мача.
1 - ДУЗПА! Груба грешка в отбраната на "Левски" доведе до дузпа за Дукла след нарушение на Орлин Старокин срещу противник.
2 - topka.jpg ГОЛ! Дукла повежда - 0:1! Мали се разписва от бялата точка.
3 - Илиян Йорданов нахлу в наказателното поле на съперника, пусна към Гари Родригес, който пропусна от чиста позиция.
5 - Жоао Силва засича топката с глава, вратарят изби.
6 - topka.jpg ГОЛ! Чехите удвояват преднината си - 0:2! Божич се разписва с далечен удар, изненадвайки Пламен Илиев, който очевидно не беше и подготвен за ситуацията.
10 - Жоао Силва пропуска да се разпише от изгодна позиция. Старокин центрира отляво, португалският нападател беше сам в наказателното поле на чехите, но не успя да нацели топката и да я прати в мрежата.
12 - Албиах излезе сам срещу Пламен Илиев, стражът на "Левски" спаси.
14 - Илиян Йорданов стреля от въздуха с левия крак, но е изключително неточен.
18 - Преучил излезе на стрелкова позиция, шутът му излезе на метър над вратата.
22 - Отличен пробив на Гари Родригес по десния фланг, холандецът цетрира на главата на Жоао Силва, който пропусна да отбележи.
23 - "Левски" изпълни два поредни корнера, но първо Пламен Димов, а после и Силва пропуснаха да вкарат с глава.
26 - Божич стреля, изпраща топката в аут.
28 - Гари Родригес засича с глава, но встрани от вратата на Дукла.
33 - Божич пропусна отблизо.
34 - Фаул в полза на "Левски", Гаджев стреля, топката рикошира в стената.
36 - Спречкване между футболистите на двата отбора. Гаджев беше фаулиран от играч на Дукла, след което двамата си размениха удари и за кратко се заформи меле. От щабовете на "Левски" и Дукла обаче бързо се намесиха и предотвратиха боя.
38 - Попадение на Дъстли Мулдер не бе зачетено заради засада.
45 - Край на първото полувреме.

46 - svirkata.jpg Начало на второто полувреме.
46 - smqna.jpg Илиан Илиев извършва общо 9 смени. От игралите преди почивката на терена остават единствено Пламен Илиев и Дъстли Мулдер.
50 - Фаул в полза на "Левски" отляво по нападението. Милен Василев центрира остро с левия крак, топката е отбита, Нуно Пинто нанася удар от дистанция, но неточно.
53 - Изстрел на Роман Прохазка е спасен с мъка от вратаря на Дукла, който изби в корнер. След него се получи разбъркване, но бранител на чехите изчисти.
55 - Пряк свободен в полза на "сините", Йовов се засили, стреля в стената, след това пак овладя топката, но не успя да стреля.
58 - Добра многоходова атака на "Левски" завърши с отлично центриране на Милен Василев, Йовов засича с глава, но слабо и в ръцете на вратаря.
63 - topka.jpg ГОЛ! "Левски" намали - 1:2! Отлична изява на Станислав Ангелов, който излъга почти цялата защита на съперника, след като получи топката на границата на наказателното поле и с точен удар се разписа.
65 - topka.jpg ГОЛ! "Сините" изравняват резултата - 2:2! Фаул в полза на "Левски", на 3 метра от границата на пеналта. Базил Де Карвальо стреля перфектно и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Дукла.
66 - smqna.jpg Мулдер е заменен от Радослав Цонев.
77 - ГРЕДА! Фаул в полза на Дукла, на половин метър от границата на наказателното поле. Силният удар на Томаш Бергер среща гредата.
88 - Гедеон засича с глава центрираната топка, изпраща я в аут.
90 - Край на мача. "Левски" и Дукла (Прага) завършиха 2:2.

Levski_.jpg
"ЛЕВСКИ" (първо полувреме):
23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 35.Пламен Димов, 3.Ромен Ели, 6.Орлин Старокин, 77.Стефан Велев, 29.Рене Михелич, 11.Гари Родригес, 45.Владимир Гаджев, 22.Илиян Йорданов, 9.Жоао Силва
"ЛЕВСКИ" (второ полувреме): 23.Пламен Илиев,2.Дъстли Мулдер (66-32.Радослав Цонев), 55.Йордан Милиев, 25.Даниел Димов, 28.Нуно Пинто, 4.Станислав Ангелов, 8.Роман Прохазка, 16.Кристовао Рамос, 10.Христо Йовов, 7.Милен Василев, 19.Базил де Карвальо
Треньор: Илиан Илиев


СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ