Ръководството на "Левски" вероятно ще глоби голмайстора си Гара Дембеле. Французинът си позволи да закъснее с час за вчерашната тренировка на „Герена". Той пристигна в 13,32 часа, когато съотборниците му вече излизаха по екип на терена. По принцип всички играчи трябва да са на стадиона най-малко час преди началото на занятието за деня.

След като Дембеле пристигна в момента, в който вече трябваше да е на терена, той се преоблече по възможно най-бързия начин и се присъедини към съотборниците си.

По вътрешния правилник на „Герена" нападателят трябва да бъде глобен за проявеното своеволие, пише вестник "Меридиан Мач". Закъсняването му напомня за доскорошните марокански номера на Шакиб Бензукан и Юсуф Рабех.

След няколко подобни прояви арабите бяха поетапно изгонени от „Герена". Събитията от вчерашния ден няма да попречат Гара да започне като титуляр в днешния мач за Купата на България с Банско./БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg