ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

“Левски” приема Берое на своя стадион от 20:00 часа в мач от 4 кръг на “А” група. “Сините” са амбицирани за втора поредна победа, но старозагорци няма да се дадат без бой. Гостите са на 8-а позиция в класирането до момента с 4 точки, а столичани са точно зад тях с 3.

Сръбският наставник на “Левски” Славиша Йоканович ще може да пусне на терена най-доброто, с което разполага. Специалистът реши да извади от групата Жоао Силва, за когото се разбра, че преговаря с португалски тим.

Очакванията за Дъстли Мулдер да запише първи мач като титуляр при Йоканович, а на левия фланг на защитата ще действа Нуно Пинто. Централна двойка бранители се очаква да бъдат Ангелов и Везалов. Сръбският специалист пак ще заложи на “ромб” в халфовата линия – Стефан Велев ще бъде дефанзивен полузащитник, по двата фланга ще застанат Бру и Рамос, а зад нападателите ще действа Гаджев. В така ще се разчита на бързи Родригес и снажния Генков.

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев има много проблеми в състава си, но въпреки това каза, че идва в София за 3 точки. Той няма да може да разчита на възстановяващите се от контузии Елио Мартинс, Алберто Лоузейро и Иво Иванов. Двубоя пропускат още Игор Джоман и Дончо Атанасов. Очаква се за Берое днес да дебютират Евандро Ронкато и бившият играч на ЦСКА Костадин Стоянов.

Победителят в двубоя ще се изкачи в първата седмица на класирането. Както е известно, първенството вече е по нова схема и след изиграването ан 26 кръга тимовете ще бъдат разделени на две седмици.


Levski_.jpg“Левски”Бероеber.jpg
20:00 часа, стадион “Георги Аспарухов”
Съдия: Георги Кабаков
Пряко по TV7




Вероятни състави:
“Левски”: Пламен Илиев, Дъстли Мулдер, Станислав Ангелов, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Стефан Велев, Кевин Бру, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Цветан Генков

Берое: Иван Караджов, Пламен Крумов, Божидар Стойчев, Владимир Зафиров, Веселин Пенев, Костадин Стоянов, Елиаш да Силва, Давид Каядо, Георги Андонов, Евандро Ронкато, Венцислав Христов