Ръководството на „Левски” е готово с резервен вариант, ако Джефри Сарпонг все пак не подпише с клуба. „Сините” са постигнали принципна договорка с холандското крило Мичел Шет, научи БЛИЦ. 27-годишният холандец чака едно позвъняване, за да тръгне към София и да подпише с „Левски”.

Мичел Шет е юноша на Утрехт, но има и три години в школата на Фейенорд. След това изиграва 4 мача за първия тим. Преминел е след това през Екселсиор, Валвийк и Грьонинген. През последните 2 години крилото игра в АДО Ден Хааг. Шет е дясно крило, но може и да играе по левия фланг.

Както е известно, първи избор на „Левски” е Джефри Сарпонг. Футболистът съвсем скоро трябва да даде окончателен отговор на „сините”. Ако той бъде „не”, тогава Георги Иванов и Стойчо Стоев ще се обърнат към Шет. Все още не е пропаднал и варианта в Либан Абди, който така и не може да прекрати договора си с Ризеспор.

„Левски” едва ли ще вземе двама флангови футболисти, но е ясно, че един измежду Сарпонг, Шет и Абди ще акостира в най-скоро време на „Георги Аспарухов”.



"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015