Старши треньорът на "Левски" Тони Здравков сподели, че тимът вече контактува с играчи, които да заместят Гари Родригес. Холандецът замина днес за Испания и се очаква да подпише с елитния Елче.

„Бяхме подготвени за продажбата на Гари Роригес. Просто избирахме най-добрата оферта. Преговаряме с футболисти, които могат да го заменят. На този етап Гаджев е футболист на "Левски“", коментира треньорът на „сините“, след контролата с Черноморец, която завърши при резултат 5:3 за столичани.

„Няма да оценявам играта в мача срещу Черноморец. През последните дни работихме за физическа подготовка. Имаше занимания с топки, но те не бяха тактически. Новите футболисти бяха доста, ако броим юношите. Сега не мога да ви дам решение за Уолас, довечера ще коментираме. Ще вземем централен защитник, защото освободихме доста играчи на този пост“, допълни наставникът на "Левски".

"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков.