"Левски" ще изиграе днес първата си контролна среща от лятната подготовка. "Сините" ще се изправят срещу украинския Металург (Донецк) от 18:30 часа в базата в Линдабрун. За първи път футболистите от тима ще облекат и новите официални екипи, с които ще играят през сезон 2012/2013.

След като бе представена пред медиите на брифинг в Правец, където отборът бе на подготовка, екипировката ще бъде пусната за свободна продажба на феновете в търговската мрежа от утре. Официалната фланелка е модел от новата колекция на "Пума". На нея за първи път от ляво на гърдите е поставено логото на "Левски". Резервните екипи ще са в традиционните бяло-синьо и синьо-жълто. Цената на фланелката е 89 лв., шорти - 55 лв. и калци - 19 лв. Така за цялата екипировка всеки желаещ я фен на "сините" трябва да заплати общо 163 лева.

Предстои и пускането в продажба на официалния анцуг на отбора и шапка с козирка. В процес на разработка е и нова колекция от собствени фен артикули, които ще са налични в търговската мрежа за старта на новия сезон в "А" група.

2.jpg