ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

"Левски" отново се сети за юношата си Валери Домовчийски. Името на родения в Раковски играч е обсъждано от спортно-техническото ръководство на клуба в лицето на треньора Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров, пише "Меридиан Мач". "Сините" ще направят поредния си опит да отмъкнат нападателя, който от 2011 година е собственост на Дуисбург.

Договорът на Домо изтича в края на месеца, когато той ще се превърне в свободен агент. Ако ръководството на "Левски" се разбере с Домовчийски, той ще излезе без пари на клуба. Домо обаче се надява да си намери нов отбор на немска земя и много-много не му се иска да се завръща в България.

Добрата новина за "сините" е, че таранът се компрометира доста в Германия през последните години. Кариерата му върви надолу, като през последните 6 месеца Домо няма записана игрова минута за Дуисбург. На "Герена" обсъждаха името му и по време на зимната пауза. Тогава Домовчийски обяви, че още му е рано да се завръща в "Левски". Този път възможността да облече отново синия екип изглежда по-голяма.

Пречка за "сините" обаче може да се окаже Станимир Стоилов. Бившият треньор на Домо в "Левски" също проявява интерес към него и иска да го вземе в "Ботев" (Пловдив).