В "Левски" до момента селекцията е само от играчи, които са минали вече през "Герена" и сега получават нов шанс за изява със синята фланелка. Спортният директор Георги Иванов обаче е наясно, че това не е достатъчно и се е обърнал към чужбина. Обект на интерес от страна на Гонзо са двама футболисти, играли в испанската Примера. Това разкри мениджърът Лъчезар Танев, който съдейства за идването на новия треньор Пепе Мурсия.

""Левски" наблюдава двама футболисти, които имат мачове в испанската Примера. Става дума за млади момчета, които са играли и за отбори от второто ниво на футбола в Испания", заяви Танев пред "7 дни спорт".

"На всички е ясно какво е финансовото положение в "Левски" в момента и какво могат да си позволят като трансфери, но това е плод на събитията през последните години. За да изразходваш средства, трябва да акумулираш такива", допълни Танев.

Развитие по трансферите на испанското дуо ще има в следващите дни, като се очаква до края на седмицата всичко да бъде изяснено. За евентуалното акостиране на иберийците със сигурност ще помогне наставникът Пепе Мурсия. Специалистът и Гонзо чакат отговор и от анализатора Давид Серано, към когото е отправено конкретно предложение.