От 3 до 8 септември ще се проведе международен футболен турнир за деца за Купата на Община Благоевград. "Левски" ще участва с два отбора – родени през 2003 г. и 2004 г. В надпреварата ще участват следните тимове:
Набор 2003: "Левски", ЦСКА, Славия, Пирин, Барса БГ, Академия „Пандев” (Македония), Ксанти (Гърция), "Ботев" (Пловдив)
Набор 2004: "Левски", ЦСКА, Славия, Пирин, Барса БГ, Академия „Пандев” (Македония), Ксанти (Гърция), ДИТ (София- Драгалевци)

Отборите ще бъдат разпределени в две групи по четири. Победителят от квартет I ще срещне завършилият на второ място в II на полуфинал, обратното важи за другия плейоф преди финала. Мачовете са от 2 полувремена по 20 минути, с 5 минути почивка между тях.

Като за Футбол 7 отборите ще бъдат съставени от 6 полеви плюс вратар. Ще се правят неограничен брой смени. Срещите ще се играят на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, като теренът ще е с размери 60 х 40 метра, а вратите - 5 х 2 м.

От днес до 6 септември пък ще се проведе осмият детски футболен турнир „Петър Боянов” в курортен комплекс Албена, който беше официално открит от Христо Стоичков и Божидар Искренов. "Левски" ще участва с набор 2000 г. Съперници на „сините” ще бъдат отборите на Черно море, Спартак (Варна), Берое, "Ботев" (Пловдив) и Славия. В първата си среща "Левски" спечели с 4:2 срещу Славия.