Преди три месеца ПФК "Левски" обяви конкурс за избор на клубен талисман. В офиса на "сините" бяха получени много предложения, за което те благодарят на всички фенове на клуба, които се включиха в надпреварата. 3_16.jpg

Победителят обаче е един и това е 24-годишният Стоян Атанасов от София. Консултант в технологичен център, потомствен левскар, Стоян често пъти може да бъде забелязан на стадион „Георги Аспарухов”.

„Винаги съм бил от "Левски". Всички от фамилията са левскари. Георги Иванов-Гонзо и Митко Иванков са моите любимци, а мачът, който винаги ще си спомням е срещу Ювентус на „Герена”. Това беше моето първо бойно кръщение. Естествено и срещата в Ловеч, когато бихме с 4:3 мога да посоча като незабравима. Радвам се, че клубът обяви този конкурс, а още по-радостно за мен е, че аз спечелих. Идеята ми за талисмана изскочи от само себе си, направих няколко скици и това беше. Надявам се любимия ми клуб да продължи с подобни инициативи, за да можем, ние феновете на тима да участваме пълноценно с нашите идеи и препоръки. Пожелавам на момчетата успех в борбата за шампионската титла и купата на страната”, сподели победителят.

Стоян спечели абонаментна и членска карта на клуба, а от "Левски" решиха да го наградят и с фланелка, тъй като е изпратил идеен проект, а не само идея.