"Левски" намери нов заместник на напусналия Веселин Минев. БЛИЦ разбра, че "сините" почти сигурно си връщат Калин Щърков от Видима-Раковски.

Георги Иванов-Гонзо прибегнал до този ход, след като желанието му да привлече Орлин Старокин най-вероятно няма да се осъществи. Снощи БЛИЦ единствен ви информира, че защитникът на Черноморец (Бургас) е на път да отреже "Левски" и да предпочете доста по-изгодното предложение на украинския Карпати (Лвов).

След преминаването на Минев в Анталияспор на "Герена" закъсаха за ляв бек. На този пост може да играе сърбинът Марко Видович, който обаче тотално разочарова през пролетта и Гонзо вече информира, че му се търси нов отбор. При това положение Щърков бил най-удачният вариант, а и има действащ договор с "Левски" до следващото лято.

Юношата на "сините" бе преотстъпен през зимата на Видима-Раковски, където бе несменяем титуляр. Щърков дори вкара гол - при победата с 2:1 над един от конкурентите за оцеляване в "А" група Сливен. По всяка вероятност в неделя в баража срещу Черноморец (Поморие) бранителят ще изиграе последния си двубой с екипа на тима от Севлиево, след което се завръща в родния "Левски". /БЛИЦ