Ръководството на "Левски" уговаря среща с най-върлите фенове на отбора, която се предвижда да се проведе утре. Мястото й обаче все още се уточнява, а от "Герена" информираха, че на събитието няма да бъдат допускани журналисти.

Иво Тонев, Илиан Илиев и помощник-треньорите ще се опитат да проведат разговор на нормален тон с привържениците, които са бесни на своите след срамното отпадане от Лига Европа. Откакто "Левски" се завърна в България, след загубата с 1:3 от ФК Сараево на реванша в Босна и Херцеговина, ултрасите се появиха два пъти на "Герена" и предизвикаха намеса на полицията. Привържениците псуваха играчите, Станислав Ангелов-Пелето дори отнесе ритник, както и имаше пострадали журналисти.

На срещата утре Иво Тонев и компания ще помолят недоволните почитатели на клуба за примирие и да бъде дадено спокойствие на Илиан Илиев и играчите му.

Наставникът вече проведе разговори с феновете, като ги молеше да оставят футболистите да работят. Недоволните привърженици обаче оплюваха здраво своите на снощната тренировка, дори се обърнаха към тях, крещейки следното: "Туристи, махайте се! Събличайте фланелките."